(¯`·._.·[KøñÿålïÿïZ]·._.·´¯)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(¯`·._.·[KøñÿålïÿïZ]·._.·´¯)

.::: - Haydi Konyalılar Buraya - :::.
 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

 

 BAMYA ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 112
Kayıt tarihi : 17/07/07

BAMYA ÇORBASI Empty
MesajKonu: BAMYA ÇORBASI   BAMYA ÇORBASI Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 6:12 pm

BAMYA ÇORBASI Ads30511

MALZEMELER: 250 gr kuşbaşı et, 150 gr kuru bamya, 3 soğan 2 kaşık margarin, 1 limon, tuz, su (et suyu), 1 kaşık salça

YAPILIŞI: Kuru bamya limonlu suda hafif haşlanır, süzülür. Bir tencerede et bir miktar su ilave edilerek yumuşayıncaya kadar pişirilir. Yağ ve ince doğranmış soğanlar konur. Kavrulur. Salça tuz limon, su (et suyu) ilave edilir. Su kaynamaya başlayınca haşlanmış bamyalar da konur. Özleşinceye kadar pişirilir. Suyu eksilirse sıcak su ilave edilir, sıcak sıcak servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://yuruyavrumyuru.yetkin-forum.com
 
BAMYA ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
(¯`·._.·[KøñÿålïÿïZ]·._.·´¯) :: (¯`·._.·[KøñÿålïÿïZ]·._.·´¯) :: KONYA :: Konya Yemekleri-
Buraya geçin: